Meteen naar de inhoud

Over kim

Wie is Kim?

Ik ben in 2018 begonnen mijn droom uit te laten komen en mijn eigen salon te gaan beginnen. Ik ben gaan oefenen bij familie en vrienden en merkte dat ik echt mijn passie had gevonden in nagels. Ik maakte grote sprongen in mijn ontwikkelingen en merkte dat ik veel creativiteit in nagels kwijt kon. Dankzij degenen die bij mij thuiskwamen als proefkonijn, kon ik mijn weg gaan zoeken in merken van producten en nail-art uitproberen. Wat mijn ogen zien, doen mijn handen als het om nagels gaat.
In januari 2020 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en was ik officieel eigenaresse van mijn eigen salon.


Omdat het beroep nagelstyliste een ‘vrij beroep’ is, hoefde ik niet perse een opleiding te doen maar omdat ik mijn klanten goed wilde kunnen adviseren en alle kneepjes van het vak wilde leren, ben ik toch een opleiding gaan doen bij Proles Beauty in Elst en heb ik mij opgeleid tot de titel ‘Beauty Expert’. Doordat ik deze opleiding heb gedaan, kan ik niet alleen gelnagels maken maar zorg ik ervoor dat jouw eigen nagels niet beschadigen! En ik zal altijd bezig blijven om mij verder te specialiseren!
Ik zie je snel in mijn salon!