Meteen naar de inhoud

het merk: Light Elegance

Waarom dit merk?

Ongeveer 20 jaar geleden is Light Elegance ontstaan in Oregon, Amerika. Het bedrijf is ontstaan uit de passie van man en vrouw Jim en Lezlie. Jim was chemist en Lezlie was eigenaresse van een luxe salon. Buiten de liefde voor elkaar deelden zij de liefde voor veiligere en beter presterende producten. Een betere combinatie kan je niet hebben. Ze hebben Light Elegance opgericht en nooit meer achterom gekeken. De traditie gaat door met de volgende generatie. De dochter van Jim en Lezlie, Lexy, is samen met haar man Joseph onderdeel geworden van het geweldige bedrijf Light Elegance. Niet alleen hierdoor noemen zij zich de LE-family. Het is een grote en ontzettend hechte familie van mensen die allemaal dezelfde passie hebben; nagelstylistes motiveren en hun klanten versteld doen laten staan.

Alle producten van Light Elegance zijn dierproefvrij en bevatten geen dierlijke ingrediënten. Ze zijn hypoallergeen en er wordt gebruik gemaakt van de meest gezonde en meest veilige producten die niet giftig zijn. Zodat de kans op allergische reacties nihil is!

 

De gels hebben een super goede hechting! Lucht onder de nagels is verleden tijd! Ik heb klanten die bij andere salons altijd last hadden van lucht onder hun nagels en bij mij hebben zij daar nog nooit last van gehad. Dit komt doordat Light Elegance niet alleen een bonder heeft ontwikkeld maar ook een primer die eerst op de nagel gaat voordat de bonder erop gaat. Vitaprime is een primer met vitamine E, die zorgt voor voeding van de nagels en de beste hechting van de gel.

Doordat ik vind dat eigenlijk iedere nagelstylist met dit merk zou moeten werken, heb ik in 2021 de stap genomen om Light Elegance in Nederland te verkopen. Ik ben nu de enige groothandel in Nederland die dit fantastische merk mag verkopen. Ik heb hiervoor een aparte website: www.kimbrouwenstijn.nl/groothandel

Wil jij ook de mooiste nagels? Druk op onderstaande knop!

Light Elegance;

"We've got great chemistry."

Zowel de 'chemie' in het potje, als de 'chemie' tussen jou en mij!